2013. július 11., csütörtök

Radar




Már dobozban:
Még az idén láthatjuk Pittet Steve McQueen (Shame - A szégyentelen) rabszolgás drámájában, a Twelve Years a Sla-ve-ben, ahol már a szereposztás is nyálcsorgató. Pitt mellett olyan nagyágyúk tűnnek fel, mint Michael Fassbender, Benedict Cumberbatch, Paul Giamatti, Paul Dano, Chiwetel Ejiofor és Quvenzhané Wallis. Michael Fassbendert Pitt a következő filmjéhez is magával vitte. A Ridley Scott rendezésében készülő The Counselorban egy ügyvédet drogcsempészettel vádolnak meg. A thriller premierjére novemberig kell vámunk, és a fenti úriembereken kívül Javier Bardem, Cameron Diaz és Penélope Cruz is a szereplők között található. Az A Voyage ofTime című Terrence Malick-film bemutatása azonban már biztosan jövőre csúszik. Az univerzum születéséről szóló munkában (Az életfája elejének bővített változata?) a színész csupán narrátorként működött közre.

Előkészítés alatt:
Pitt aláírt Dávid Ayer (Az utolsó műszak) II. világháborús munkájához, a Furyhoz, melyben egy Wardaddy (!!!) nevű manust alakít, akinek a nácik lepte Németországban kell végrehajtania egy bátor küldetést néhány amerikai segítségével. Ugyan a dolog minket kísértetiesen emlékeztet a Becstelen brigantykra, de azért reméljük, nem annak másolata lesz. Logan Lerman és Shia LaBeouf már szintén aláírtak a projekthez.







Rosario Dawson

Már dobozban:
ATribeca fesztiválon debütált a Raze című akció/horrorfilm, melyben ötven fogságban tartott nőnek kell puszta kezes gladiátorviadalokban harcolniuk a szabadságukért. Ennél valamivel érzékenyebbnek tűnik a Gimme Shelter című dráma, amiben Vanessa Hudgens kénytelen szembenézni a hajléktalanlét rémével. Ezután következik Diego Luna rendezése, a Chavez című életrajzi film a civiljogi aktivista Cesar Chavezről, hogy aztán Rosario ősszel überdögösen térhessen vissza a Sin City folyatásában, az A Dame to Kill Fórban. Rosariónak dolgos éve lesz, ugyanis mindezek mellett még be tudta préselni az idejébe Atom Egoyan thrillerét, a Queen of the Nightot is, ami egy apáról (Ryan Reynolds) szól, aki megpróbálja visz-szaszerezni az elrabolt lányát. Végül jön a három pár megpróbáltatásairól szóló romantikus dráma, a Parts Per Billión is, amiben Rosariónak olyan szereplőtársai lesznek, mint Teresa Palmer, Alexis Bledel és Josh Hartnett.

Előkészítés alatt:
Dawson aláírt egy Chris Rock rendezésében készülő komédiához, a Finally Famoushoz, de ez a projekt még annyira kezdetleges stádiumban van, hogy gyakorlatilag semmit se lehet tudni róla.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése