2013. július 9., kedd

Kritikánk


Kritikánk

MEN IN BLACK SÖTÉT ZSARUK 3.

Ebben az epizódban K-ügynök (Tommy Lee Jones) időutazás­ba keveredik. A jelenben egyedül csak J-ügynök (Will Smjth) em­lékszik K-ra, a többiek emlékezetéből kitörlődik. így csak Ö tud se­gíteni társán, visszautazik az időbe, ahol belebotlik K fiatal énjébe (Josh Brolin). Sok lesz a feladata, tisztáznia kell fiatal K-na, hogy ki is Ö, miért jött. Ez alatt meg kell találnia K-t és a kiszabadult régi nagy ellenséget is, aki az egész világot veszélyezteti.


SLEEPING BEAUTY

Lucy (Emily Browing) „csipkerózsikaként" éli a mindennapokat. Idős férfiakkal kerül kalandba, mellette kábítószerezik és van mikor luxus lakosztályokban találja magát. A keresett pénz az albérletre kell. Egy nap el kezd gondolkozni azon, hogy mi történik akkor, mikora kábítószer hatása alatt van.MOZIMAG AZIN
FRISS MEGJELENÉSEK(Prometheus) DVD BD BD3D Színes, szinkronizált amerikai sci-fi, 126 perc, 2012 Megjelenés: 2012. október 17.
Filmstúdió: 20th Century Fox Költségvetés: 130 millió dollár IMDb: 7,5 / Korhatár: 16
Egy tudós csoport egy idegen bolygóra utazik, hogy élet nyomait kutassa. Az emberek őseit fedezik fel, akik sokkal fejlettebbek, mint mi. Hamar kiderül, hogy már útban voltak a Földre, hogy az emberiséget kivégezve megszerez­zék a bolygót. Egyik lényt sikerül újra életre kelteni, de ez elég rossz ötlet volt. Sorra halnak meg a kutatók, ezért életük árán is, de meg kell fékezniük a lényt, hogy nehogy eljusson a Földre. Főbb szerepekben láthatjuk Michael Forsbendert, Nooml Rapace-tés Charlle Theront.

STREET DANCE 2


Lucy (Emily Browing) „csipkerózsikaként" éli a mindennapokat. Idős férfiakkal kerül kalandba, mellette kábítószerezik és van mikor luxus lakosztályokban találja magát. A keresett pénz az albérletre kell. Egy nap el kezd gondolkozni azon, hogy mi történik akkor, mikora kábítószer hatása alatt van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése