2013. július 9., kedd

Kedves Olvasó!

Kedves Olvasó!

A FŐSZERKESZTŐ SZAVAI
Egy hónap szünet után ismét itt a Premier MoziMagazin! Ez a kis vakáció pont elég volt arra, hogy új helyre költözzünk. Már szeptember elején elérhetővé vált számotokra néhány írás a Premierek.hu oldalon. Természetesen ez a jövőben is így lesz, nehogy olvasnivaló nélkül maradjatok a hónap közepe tájékán.

Egyéb örömhírről is beszámolhatok! Még mindig sikeresek a különböző, általunk kiírt pályázatok. Egyrészt: kettő új vendég-írótól olvashattok cikket. Neszlényi Mónika és Czuppon Lilla is sikerrel vette az első akadályt és máris publikált lapunkban. rjVlásrészt: újabb Amatőr filmet mutatunk be nektek, s az alkotók is megszólalnak egy interjú keretében.

Ám ez még nem minden! Egy kis átszerveződés történt. Reméljük, hogy némelyest észrevehető változást mutat majd az a tény is, hogy egy régi-új ember vágott bele a dizájneri feladatokba, és az apróbb hibák elkerülése végett korrektori pozíciókat is elfoglaltak páran. No, és ismét én vettem át a főszerkesztői posztot. :)

Talán feltűnhetett már a régi PMM-olvasóknak, hogy közvetlenebb hangnemet bátorkodtam felvenni. Ennek az is oka, hogy már több, mint egy éve jelen vagyunk a neten. Mondhatni, hogy régi ismerőst köszönthettek újra, így október 1-jén. Ennek fényében fogadjátok érdeklődéssel a számos Filmkritikát, az elmaradhatatlan Főszerepben portré-rovatot, s az ehavi Top10-es listánkat is.
Kellemes olvasgatást, a filmekhez pedig jó szórakozást kívánok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése