2013. július 11., csütörtök

MOZIZZ VELÜNK!

2013. június 26-án ig.00 órakor

LOPOM A SZTÁROM

Hollywood, Los Angeles. A hírnév megszállottjainak városa. Itt mindenki ki akartűnni, és ha nem jön össze a sztárság, majd a bűn elvégzi a melót.
A megtörtént eseményeken alapuló sztoriban egy tinédzserekből álló csapat tagjai - akiket teljesen elbűvöl a hollywoodi sztárok fényűző élete - úgy próbálják magukévá tenni az amerikai álmot, hogy az interneten lenyomozzák különböző sztárok lakcímeit, majd betörnek házaikba, és értékes ingóságaikkal együtt távoznak. A fiatalok több mint hárommillió dollár értékben tulajdonítottak el luxustárgyakat, áldozataik között pedig olyan nevekkel találkozhatunk, mint Paris Hilton, Orlando Bloom, Lindsay Lohan,
Paul Oakenfold vagy Rachel Bilson. A Bling Ring néven elhíresült rablócsapat története remek tükörképe a mai hírnév- és luxushajhászó fiatalság naivitásának.


LEGYÉL OTTTE IS!

A VOX mozimagazin és a Fórum Hungary jóvoltából 2013. június 26-án 19.00 órakor megnézheted az Mi Mozink Óbudában a Lopom a sztárom című filmet. Te is egyike lehetsz annak a nyolcvan szerencsés jelentkezőnek, akik partnerükkel részt vehetnek a premier előtti vetítésen, ha 2013. június 25-én délig e-mailben elküldöd a helyes választ a filmhez kapcsolódó egyszerű kérdésre a vetites@vox.hu mail címre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése